Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

Εταιρικό Προφίλ

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εισαγωγέα,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Yijin-cnc

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  70~100

 • Ετήσιες πωλήσεις

  3,000,000-5,000,000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2008

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86--075523502273

Εισαγωγή

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ YIJIN;

YIJIN είναι επαγγελματικό CNC σας επεξεργαμένος τους κατασκευαστές σε China.It στη μηχανή έχει ακολουθήσει τα μέρη υλικού υψηλής ακρίβειας και CNC γυρίζοντας, CNC άλεση, η σφράγιση μετάλλων και οι μεταβλητοί σύνδεσμοι με ένα ποσοστό περασμάτων παραγωγής υλικού 99.9%.Yijin είναι αναγνωρισμένος και εμπιστευμένος συνεργάτης βιομηχανίας υλικού σε πολλές βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. έχουμε καθιερώσει τις καλές στρατηγικές συνεργασίες με πολλές γνωστές επιχειρήσεις στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο. Από την άποψη της τεχνολογίας, της ποιότητας και της τιμής, έναντι άλλων κατασκευαστών, το υλικό Yijin έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να σας καταστήσει ικανοποιώ?ς. Με την υποστήριξη της εμπειρίας και της τεχνολογίας κατασκευής του υλικού Yijin, οι ιδέες πολλών συνεργατών μπορούν να επιτύχουν. όποιος καθιστά το υλικό Yjin αεροδιαστημικό, στρατιωτικά μέρη, τμήματα υλικού ιατρικής και βιομηχανίας επικοινωνιών πιο μπροστά των όμοιων επιχειρήσεων. Αυτό έχει θέσει στερεά θεμέλια για την επιχείρηση για να ερευνήσει μια μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά.

 

Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προκειμένου να ακολουθηθεί του υψηλός - οι ποιοτικές απαιτήσεις πολλών βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο, Yjin έχουν αγοράσει τις καλύτερες γερμανικές CNC μηχανές άλεσης, τους ελβετικούς CNC τόρνους, τις γερμανικές μηχανές βιδών και τον ιαπωνικό μεγάλης ακρίβειας εξοπλισμό δοκιμής στην αγορά. Έχουμε CNC 3 τους άξονες, 4 άξονας, 5 άξονας, εξοπλισμός μεγάλης 30T σφράγισης, die-casting εξοπλισμός, μεγάλης ακρίβειας μηχανή βιδών, κρύα μηχανή τίτλων, και ακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές σημαντικές ανακαλύψεις και εκπαιδεύουμε τα ταλέντα. Όταν χρειάζεστε την υψηλής ποιότητας ακρίβεια προϊόντων και τις πλήρεις υπηρεσίες επεξεργασίας, το υλικό Yjin μπορεί να σας βοηθήσει με τις έννοιες σχεδίου, τη ανάπτυξη προϊόντος, τη μαζική παραγωγή και άλλες πείρα τμημάτων υλικού και επαγγελματική συνεργασία επεξεργασίας. Μας καλέστε ή μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σήμερα, μπορούμε αμέσως να παρέχουμε σε σας τις 24ωρες επαγγελματικές υπηρεσίες και την επαγγελματική συνεργασία επεξεργασίας.

 

Οι κατασκευαστικοί τεχνικοί του Yijin οι επαγγελματικοί μηχανικοί και παρέχουν τη μεγάλης ακρίβειας τεχνολογία επεξεργασίας τμημάτων υλικού και την ακριβή ποιοτική διαχείριση για να εξυπηρετήσουν τις επιχειρήσεις και τα κυβερνητικά πρακτορεία σε όλες τις κοινωνικές τάξεις σε όλο τον κόσμο. CNC του Yjin που επεξεργάζεται τον εξοπλισμό στη μηχανή προέρχεται από τη Γερμανία και την Ελβετία. Αυτό επιτρέπει στην ακρίβεια κατεργασίας μας για να υπερβεί τέλεια τις απαιτήσεις πελατών. Μπορούμε εύκολα να επεξεργαστούμε τα μέρη υλικού με μια διάμετρο 0,015 έως 50 ιντσών, και να ελέγξουμε αποτελεσματικά το χρόνο επεξεργασίας. Με τη μεγάλης ακρίβειας ποιότητα, οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες CNC της λήξης του υλικού Yijin διορθώνουν επιδέξια τον εξοπλισμό και προετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την εμπιστοσύνη των σλοβένικων νέων ενεργειακών πελατών. από CNC που γυρίζει και επεξεργασία άλεσης, σύνδεσμοι στη σφράγιση, die-casting, μπορούμε να παρέχουμε τις επαγγελματικές τεχνικές οδηγίες, αναφορά εφαρμοσμένης μηχανικής και να τελειοποιήσουμε τις ταιριάζοντας με υπηρεσίες, να μας έρθουν σε επαφή με για να πάρετε αμέσως την υπηρεσία και να αναφέρει θέλετε. Μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα και να ολοκληρώσουμε όλες τις ανάγκες σας για τα τμήματα υλικού.

 

Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Η Co. ΕΠΕ υλικού Yijin Shenzhen, βρίσκεται σε Shenzhen, Κίνα. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών παρέχει την αεροπορία βιομηχανίας OEM/ODM, την αυτοκίνητη, επιχείρηση υποδομής, τα ηλεκτρονικά μέρη μετάλλων, υγειονομική περίθαλψη, την επικοινωνία, τα έπιπλα, στρατιωτική, κ.λπ.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με αυτούς τους τομείς, έχουμε αποκτήσει την εκτενή εμπειρία στα προϊόντα, καθώς επίσης και στην έρευνα για ένα ευρύ φάσμα των νέων μερών. Βελτιώνουμε την τεχνολογία μας κυρίως στα ειδικά υλικά, νέα υλικά και αεροδιαστημικό αργίλιο, μεταξύ άλλων.

Το 2016, η Co. ΕΠΕ υλικού Shenzhen YIjin άρχισε τη διεθνή αγορά.

 

Κυρίως παρέχοντας: Ακρίβεια CNC που επεξεργάζεται στη μηχανή: CNC που επεξεργάζεται τα μέρη, που αλέθουν στη μηχανή τα μέρη, τα γυρίζοντας μέρη, την περασμένη κλωστή ράβδο, τα πετώντας μέρη, τα μέρη σφράγισης μετάλλων, το σύνδεσμο, κ.λπ.

 

Το 2017, YIjin έχει δοκιμάσει περισσότερο από 60 εργαζομένους και άριστους 10 μηχανικούς.
Έχουν περισσότερο από 10 έτη επαγγελματικής πείρας, κυρίως στα δομικά συμπληρώματα σχεδίου, την ανάλυση δαπανών, τη δοκιμή και την υπηρεσία συνελεύσεων, τεχνικής υποστήριξης και μετά από-αγορών για τους καταναλωτές στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύστημα των χαμηλών μειονεκτημάτων και υψηλός - ποιότητα, ο της οποίας στόχος είναι να κερδίσει και να κερδίσει.

 

Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

7×24×365 υπηρεσία ημερών για σας.

 

Pre-sale υπηρεσία: Ελεύθερο δείγμα. Εάν ο πελάτης πρέπει να απαιτήσει από το δείγμα, μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα δωρεάν.

 

Υπηρεσία πωλήσεων: Ειδική διαδικασία. Μπορούμε να παρέχουμε άλλη υπηρεσία διαδικασίας. Όπως: κοπή, κάμψη, που γυαλίζεται, χρωματισμένος, που γαλβανίζεται.

 

Παράδοση: Συσκευάζοντας σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη, ποιοτικός έλεγχος πριν από την παράδοση.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Σιγουρευόμαστε την καλή ποιότητα των προϊόντων μας. Οποιαδήποτε προβλήματα της ποιότητας θα εξετάσουμε αμέσως, απώλεια λόγω της ποιότητας, αποζημίωση για τον πελάτη.

Η ομάδα μας

Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3