Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - 12 στοιχεία που επεξεργάζονται τις άκρες στη μηχανή εσείς πρέπει να ξέρουν CNC επεξεργαμένος τη βιομηχανία

12 στοιχεία που επεξεργάζονται τις άκρες στη μηχανή εσείς πρέπει να ξέρουν CNC επεξεργαμένος τη βιομηχανία

January 28, 2021

Λόγω της πολυπλοκότητας CNC που επεξεργάζεται στη μηχανή (όπως τα διαφορετικά εργαλεία μηχανών, τα διαφορετικά υλικά, τα διαφορετικά τέμνοντα εργαλεία, οι διαφορετικές τέμνουσες μέθοδοι, οι διαφορετικές τοποθετήσεις παραμέτρου, κ.λπ.), καθορίζεται από τη συμμετοχή CNC επεξεργαμένος (είτε επεξεργαμένος είτε προγραμματισμός) στην επίτευξη ενός ορισμένου επιπέδου που διαρκεί μια σχετικά μεγάλη περίοδο του χρόνου. Αυτό το εγχειρίδιο είναι μια περίληψη κάποιας εμπειρίας σχετικά με CNC επεξεργαμένος την τεχνολογία, τις διαδικασίες, την επιλογή των συνήθως χρησιμοποιημένων παραμέτρων εργαλείων στη μηχανή, ελεγκτικός κατά τη διάρκεια της κατεργασίας, κ.λπ., που συνοψίζεται με διαδικασία παραγωγής μηχανικών τη μακροπρόθεσμα πραγματική.

 

 

1. Ερώτηση: Πώς να διαιρέσει τις διαδικασίες επεξεργασίας; Απάντηση: Το τμήμα CNC που επεξεργάζεται τις διαδικασίες στη μηχανή μπορεί γενικά να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ακόλουθες μεθόδους: 1) Η συγκεντρωμένη εργαλείο ταξινομώντας μέθοδος είναι να διαιρεθούν οι διαδικασίες σύμφωνα με τα εργαλεία χρησιμοποιούμενα, και να χρησιμοποιηθεί το ίδιο εργαλείο για να επεξεργαστεί όλα τα μέρη που μπορούν να ολοκληρωθούν στο μέρος. Χρησιμοποιήστε το δεύτερο μαχαίρι και το τρίτο μαχαίρι για να ολοκληρώσετε άλλα μέρη που μπορούν να ολοκληρώσουν. Αυτό μπορεί να μειώσει τον αριθμό αλλαγών εργαλείων, να μειώσει το μη απασχόλησης χρόνο, και να μειώσει τα περιττά λάθη προσδιορισμού θέσης. 2) Σύμφωνα με τη μέθοδο διαταγής μερών επεξεργασίας, για τα μέρη με πολύ περιεχόμενο επεξεργασίας, το μέρος επεξεργασίας μπορεί να διαιρεθεί σε διάφορα μέρη σύμφωνα με τα δομικά χαρακτηριστικά του, όπως η εσωτερική μορφή, η μορφή, η κυρτή επιφάνεια ή το αεροπλάνο. Γενικά, τα αεροπλάνα και οι επιφάνειες προσδιορισμού θέσης υποβάλλονται σε επεξεργασία πρώτα, και έπειτα οι τρύπες υποβάλλονται σε επεξεργασία οι απλές γεωμετρικές μορφές υποβάλλονται σε επεξεργασία πρώτα, και έπειτα σύνθετες γεωμετρικές μορφές τα μέρη με τη χαμηλότερη ακρίβεια υποβάλλονται σε επεξεργασία πρώτα, και έπειτα τα μέρη με τις απαιτήσεις υψηλότερης ακρίβειας υποβάλλονται σε επεξεργασία. 3) Για τα μέρη που είναι επιρρεπής σε παραμόρφωση επεξεργασίας με το χοντροδούλεμα και τη λήξη διατάζοντας τη μέθοδο, λόγω της παραμόρφωσης που μπορεί να εμφανιστεί μετά από το χοντροδούλεμα, η διόρθωση απαιτείται. Επομένως, γενικά, όλες οι διαδικασίες χοντροδουλέματος και λήξης πρέπει να χωριστούν. Εν περιλήψει, κατά διαίρεση της διαδικασίας, την πρέπει ελαστικά να πιάσουμε τη δομή και το manufacturability των μερών, η λειτουργία της εργαλειομηχανής, ο αριθμός μερών CNC επεξεργαμένος το περιεχόμενο, ο αριθμός εγκαταστάσεων και της οργάνωσης παραγωγής της μονάδας στη μηχανή. Συστήνεται επίσης να υιοθετηθεί η αρχή της συγκέντρωσης διαδικασίας ή η αρχή της διασποράς διαδικασίας, οι οποίες πρέπει να καθοριστούν σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση, αλλά πρέπει να είναι λογικό.

 

2. Ερώτηση: Ποιες αρχές θα έπρεπε να ακολουθηθεί στη ρύθμιση της ακολουθίας επεξεργασίας; Απάντηση: Η ρύθμιση της ακολουθίας επεξεργασίας πρέπει να εξεταστεί σύμφωνα με τη δομή του μέρους και του όρου του κενού, καθώς επίσης και τις ανάγκες και. Το σημαντικό σημείο είναι ότι η ακαμψία του κομματιού προς κατεργασία δεν καταστρέφεται. Η ακολουθία πρέπει γενικά να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ακόλουθες αρχές: 1) Η επεξεργασία της προηγούμενης διαδικασίας δεν πρέπει να έχει επιπτώσεις στον προσδιορισμό θέσης και τη στερέωση της επόμενης διαδικασίας, και η γενική επεξεργασία εργαλειομηχανών πρέπει επίσης να εξεταστεί περιεκτικά. 2) Πραγματοποιήστε την εσωτερική μορφή και την κοιλότητα προσθέτοντας τη διαδικασία πρώτα, και έπειτα τη διαδικασία επεξεργασίας μορφής. 3) Είναι καλύτερο να συνδεθούν οι διαδικασίες με τον ίδιο προσδιορισμό θέσης, τη μέθοδο στερέωσης ή το ίδιο εργαλείο για να μειώσει τον αριθμό επαναλαμβανόμενου προσδιορισμού θέσης, τον αριθμό αλλαγών εργαλείων και τον αριθμό κίνησης της πλάκας στερέωσης. 4) Για τις πολλαπλάσιες διαδικασίες που πραγματοποιούνται στην ίδια εγκατάσταση, η διαδικασία με τη λιγότερο άκαμπτη ζημία στο κομμάτι προς κατεργασία πρέπει να τακτοποιηθεί πρώτα.

 

3. Ερώτηση: Ποιες το πτυχές θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή κατά καθορισμό της μεθόδου στερέωσης του κομματιού προς κατεργασία; Απάντηση: Τα ακόλουθα τρία το σημεία πρέπει να δοθούν την προσοχή κατά καθορισμό του τοποθετώντας στοιχείου και τη στερέωση του σχεδίου: 1) Προσπαθήστε να ενοποιήσετε το σχέδιο, τη διαδικασία, και το στοιχείο υπολογισμού προγραμματισμού. 2) Ελαχιστοποιήστε τον αριθμό χρόνων στερέωσης, και προσπαθήστε να επιτύχετε όλες τις επιφάνειες που υποβάλλονται σε επεξεργασία μετά από το ένα τοποθετώντας. 3) Αποφύγετε τα χειρωνακτικά σχέδια ρύθμισης. 4) Το σφιγκτήρα πρέπει να ανοίξουν ομαλά, και ο μηχανισμός του προσδιορισμού θέσης και στερέωσης δεν πρέπει να έχει επιπτώσεις στην κοπή κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας (όπως η σύγκρουση). Κατά την αντιμετώπιση μιας τέτοιας κατάστασης, χρησιμοποιήστε μια μέγγενη ή προσθέστε ένα πιάτο βάσεων για να σύρετε μια βίδα.

 

4. Ερώτηση: Πώς να καθορίσει το θέτοντας σημείο εργαλείων είναι περισσότερος λογικός; Ποια είναι η σχέση μεταξύ του ισότιμου συστήματος κομματιών προς κατεργασία και του ισότιμου συστήματος προγραμματισμού;

1. Το θέτοντας σημείο εργαλείων μπορεί να τεθεί στο μέρος που υποβάλλεται σε επεξεργασία, αλλά σημειώνει ότι το θέτοντας σημείο εργαλείων πρέπει να είναι μια θέση αναφοράς ή ένα μέρος που έχει υποβληθεί σε επεξεργασία. Μερικές φορές το θέτοντας σημείο εργαλείων καταστρέφεται μετά από την πρώτη διαδικασία, η οποία θα προκαλέσει τη δεύτερη διαδικασία και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βρεθούν τα επόμενα θέτοντας σημεία εργαλείων. Επομένως, στην πρώτη διαδικασία του εργαλείου που θέτει, δώστε προσοχή στην καθιέρωση μια σχετική θέτοντας θέση εργαλείων όπου υπάρχει μια σχετικά σταθερή σχέση μεγέθους με το τοποθετώντας στοιχείο, έτσι ώστε η αρχική θέση μπορεί να ανακτηθεί σύμφωνα με τη σχετική σχέση θέσης μεταξύ τους. Σημείο μαχαιριών. Αυτή η σχετική θέτοντας θέση εργαλείων είναι έθεσε συνήθως στον πίνακα μηχανών ή το προσάρτημα. Οι αρχές επιλογής είναι οι ακόλουθες: 1) Είναι εύκολο να ευθυγραμμίσει. 2) Εύκολος στο πρόγραμμα. 3) Το θέτοντας λάθος εργαλείων είναι μικρό. 4) Εύκολος να ελέγξει κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. 2. Η θέση προέλευσης του ισότιμου συστήματος κομματιών προς κατεργασία τίθεται από το χειριστή. Καθορίζεται από το εργαλείο θέτοντας αφότου στερεώνεται το κομμάτι προς κατεργασία. Απεικονίζει τη σχέση θέσης απόστασης μεταξύ του κομματιού προς κατεργασία και της μηχανής στο σημείο μηδέν. Μόλις καθοριστεί το ισότιμο σύστημα κομματιών προς κατεργασία, το γενικά δεν αλλάζουν. Το ισότιμο σύστημα κομματιών προς κατεργασία και το ισότιμο σύστημα προγραμματισμού πρέπει να ενοποιηθούν, δηλ., το ισότιμο σύστημα κομματιών προς κατεργασία και το ισότιμο σύστημα προγραμματισμού είναι συνεπές κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

 

5. Ερώτηση: Πώς να επιλέξει τη διαδρομή μαχαιριών; Η πορεία του εργαλείου είναι η πορεία και η κατεύθυνση του εργαλείου σχετικά με το κομμάτι προς κατεργασία στη διαδικασία ελέγχου δεικτών. Η λογική επιλογή της μεθόδου επεξεργασίας είναι πολύ σημαντική, επειδή είναι στενά συνδεδεμένη στην ποιότητα ακρίβειας και επιφάνειας επεξεργασίας των μερών. Τα ακόλουθα τη σημεία εξετάζονται κυρίως κατά καθορισμό της πορείας εργαλείων: 1) Εξασφαλίστε τις απαιτήσεις ακρίβειας κατεργασίας των μερών. 2) Ο κατάλληλος αριθμητικός υπολογισμός και μειώνει το φόρτο εργασίας προγραμματισμού. 3) Επιδιώξτε την κοντύτερη μέθοδο επεξεργασίας, μειώστε τον κενό χρόνο εργαλείων να βελτιωθεί η αποδοτικότητα επεξεργασίας. 4) Προσπαθήστε να μειώσετε τον αριθμό φραγμών. 5) Για να εξασφαλίσει τις απαιτήσεις τραχύτητας της επιφάνειας περιγράμματος κομματιών προς κατεργασία μετά από την επεξεργασία, το τελικό περίγραμμα πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία συνεχώς στο τελευταίο πέρασμα. 6) Η διαδρομή προόδου και υποχώρησης (παρέμβαση και αποκόπτοντας) του εργαλείου πρέπει επίσης να θεωρηθεί προσεκτικά, για να ελαχιστοποιήσει την παύση στο περίγραμμα (μια ξαφνική αλλαγή στην τέμνουσα δύναμη προκαλεί την ελαστική παραμόρφωση) και την αναχώρηση των σημαδιών εργαλείων, και να αποφύγει την κατακόρυφο προς τα κάτω στο μαχαίρι επιφάνειας περιγράμματος και να γρατσουνίσει το κομμάτι προς κατεργασία.

 

6. Ερώτηση: Πώς να ελέγξει και να ρυθμίσει κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας; Αφότου ευθυγραμμίζεται το κομμάτι προς κατεργασία και το πρόγραμμα διορθώνεται, μπορεί να εισαγάγει το αυτόματο στάδιο επεξεργασίας. Στην αυτόματη διαδικασία κατεργασίας, ο χειριστής πρέπει να ελέγξει την τέμνουσα διαδικασία για να αποτρέψει την ανώμαλη κοπή από την πρόκληση των ποιοτικών προβλημάτων κομματιών προς κατεργασία και άλλων ατυχημάτων. Ο έλεγχος της διαδικασίας κοπής εξετάζει κυρίως τις ακόλουθες πτυχές: 1. Επεξεργαμένος τον έλεγχο διαδικασίας στη μηχανή η κύρια εκτίμηση για την τραχιά κατεργασία είναι η γρήγορη αφαίρεση του υπερβολικού περιθωρίου στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία. Στην αυτόματη διαδικασία κατεργασίας της εργαλειομηχανής, σύμφωνα με το καθορισμένο τέμνον ποσό, το εργαλείο κόβει αυτόματα σύμφωνα με την προκαθορισμένη τέμνουσα πορεία. Αυτή τη στιγμή, ο χειριστής πρέπει να δώσει την προσοχή για να παρατηρήσει τις τέμνουσες αλλαγές φορτίων στην αυτόματη διαδικασία κατεργασίας μέσω του τέμνοντος πίνακα φορτίων, και να ρυθμίσει το ποσό κοπής σύμφωνα με την ικανότητα ρουλεμάν του εργαλείου να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα της εργαλειομηχανής. 2. Έλεγχος του τέμνοντος ήχου κατά τη διάρκεια της κοπής στην αυτόματη τέμνουσα διαδικασία, γενικά όταν η αρχική κοπή, ο ήχος του εργαλείου που κόβει το κομμάτι προς κατεργασία είναι σταθερή, συνεχής, και βιαστική. Αυτή τη στιγμή, η μετακίνηση της εργαλειομηχανής είναι σταθερή. Καθώς η τέμνουσα διαδικασία προχωρεί, όταν υπάρχουν σκληρά σημεία στην ένδυση κομματιών προς κατεργασία ή εργαλείων ή τη στερέωση εργαλείων, η τέμνουσα διαδικασία γίνεται ασταθής. Η ασταθής απόδοση είναι ότι οι τέμνουσες υγιείς αλλαγές και το εργαλείο και το κομμάτι προς κατεργασία συγκρούονται η μια με την άλλη. Ο ήχος, η εργαλειομηχανή θα δονηθεί. Αυτή τη στιγμή, το ποσό κοπής και οι τέμνοντες όροι πρέπει να ρυθμιστούν εγκαίρως. Όταν η επίδραση ρύθμισης δεν είναι προφανής, η μηχανή πρέπει να ανασταλεί για να ελέγξει τον όρο του εργαλείου και του κομματιού προς κατεργασία. 3. Ο έλεγχος διαδικασίας λήξης και λήξη, για να εξασφαλίσει κυρίως το μέγεθος επεξεργασίας και την ποιότητα επιφάνειας του κομματιού προς κατεργασία, η τέμνουσα ταχύτητα είναι υψηλός, και το ποσοστό τροφών είναι μεγάλο. Αυτή τη στιγμή, προσοχή πρέπει να δοθεί στον αντίκτυπο της οικιστικής άκρης στην επεξεργασμένη στη μηχανή επιφάνεια. Για την κοιλότητα που επεξεργάζεται στη μηχανή, προσοχή πρέπει επίσης να δοθεί στην πέρα-κοπή και την κοπή στις γωνίες. Για να λύσει τα ανωτέρω προβλήματα, κάποιο είναι να δοθεί προσοχή στη ρύθμιση της θέσης ψεκασμού του τέμνοντος ρευστού έτσι ώστε η επεξεργασμένη στη μηχανή επιφάνεια είναι πάντα στον καλύτερο όρο ψύξης άλλο είναι να παρατηρηθεί η ποιότητα της επεξεργασμένης στη μηχανή επιφάνειας του κομματιού προς κατεργασία, και να ρυθμιστεί το ποσό κοπής για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τις αλλαγές στην ποιότητα. Εάν η ρύθμιση δεν έχει ακόμα καμία προφανή επίδραση, η μηχανή πρέπει να διακοπεί για να ελέγξει εάν το αρχικό πρόγραμμα είναι λογικό. Η ειδική προσοχή πρέπει να πληρωθεί στη θέση του εργαλείου όταν αναστέλλεται την επιθεώρηση ή σταματούν. Εάν το εργαλείο σταματήσει κατά τη διάρκεια της τέμνουσας διαδικασίας, μια ξαφνική στάση αξόνων θα προκαλέσει τα σημάδια εργαλείων στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία. Γενικά, θεωρήστε το εργαλείο όταν αφήνει το τέμνον κράτος. 4. Το εργαλείο που ελέγχει την ποιότητα του εργαλείου καθορίζει κατά ένα μεγάλο μέρος την ποιότητα επεξεργασίας του κομματιού προς κατεργασία. Στην αυτόματοι επεξεργαμένος στη μηχανή και κόβοντας διαδικασία, είναι απαραίτητο να κριθεί ο κανονικός όρος ένδυσης και ο ανώμαλος όρος ζημίας του εργαλείου μέσω των μεθόδων όπως η υγιής παρακολούθηση, ο κόβοντας χρονικός έλεγχος, η επιθεώρηση μικρής διακοπής κατά τη διάρκεια της κοπής, και η ανάλυση επιφάνειας κομματιών προς κατεργασία. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις επεξεργασίας, τα εργαλεία πρέπει να υποβληθούν σε επεξεργασία εγκαίρως για να αποτρέψουν τα ποιοτικά προβλήματα επεξεργασίας που προκαλούνται από τα εργαλεία που δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία εγκαίρως.

 

7. Ερώτηση: Πώς να επιλέξει τα εργαλεία επεξεργασίας εύλογα; Ποια είναι τα σημαντικότερα στοιχεία του τέμνοντος ποσού; Πόσα είδη υλικών είναι διαθέσιμα; Πώς να καθορίσει την ταχύτητα, την τέμνουσα ταχύτητα, και το τέμνον πλάτος του εργαλείου; 1. Όταν η άλεση αεροπλάνων, εσείς πρέπει να επιλέξει τους μη-ξαναλεμένους μύλους τελών καρβιδίου ή τους μύλους τελών. Γενικά αλέθοντας, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί το δεύτερο πέρασμα στη διαδικασία. Το πρώτο πέρασμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσει το μύλο τελών για την τραχιά άλεση, και να συνεχίσει να περνά κατά μήκος της επιφάνειας του κομματιού προς κατεργασία. Το πλάτος κάθε περάσματος συστήνεται για να είναι 60%-75% της διαμέτρου εργαλείων. 2. Οι μύλοι τελών και οι μύλοι τελών με τα ένθετα καρβιδίου χρησιμοποιούνται κυρίως για τους προϊσταμένους επεξεργασίας, τα αυλάκια και τις στοματικές επιφάνειες κιβωτίων. 3. Τα μαχαίρια σφαιρών και τα στρογγυλά μαχαίρια (επίσης γνωστά ως στρογγυλά μαχαίρια μύτης) χρησιμοποιούνται συχνά για να επεξεργαστούν τις κυρτές επιφάνειες και τα μεταβλητά περιγράμματα λοξοτμήσεων στη μηχανή. Το μαχαίρι σφαιρών χρησιμοποιείται συνήθως για την ημι-λήξη και τη λήξη. Τα στρογγυλά μαχαίρια με τα εργαλεία καρβιδίου χρησιμοποιούνται συνήθως για το χοντροδούλεμα. 4. Υπάρχουν τρία κύρια στοιχεία των τεμνουσών παραμέτρων: βάθος της περικοπής, ταχύτητα αξόνων και ποσοστό τροφών. Η γενική αρχή της επιλογής των τεμνουσών παραμέτρων είναι: λιγότερες κοπή και γρήγορη τροφή (δηλαδή το τέμνον βάθος είναι μικρό, και η ταχύτητα τροφών είναι γρήγορη). 5. Σύμφωνα με την υλική ταξινόμηση, τα εργαλεία διαιρούνται γενικά σε συνηθισμένα σκληρά άσπρα εργαλεία χάλυβα (τα υλικά είναι μεγάλος χάλυβας), ντυμένα εργαλεία (όπως η επένδυση τιτανίου, κ.λπ.), εργαλεία κραμάτων (όπως ο χάλυβας βολφραμίου, τα εργαλεία νιτριδίων βορίου, κ.λπ.).

 

8. Ερώτηση: Ποια είναι η λειτουργία του φύλλου διαδικασίας επεξεργασίας; Τι θα έπρεπε να περιληφθεί στο φύλλο διαδικασίας επεξεργασίας; 1) Το φύλλο διαδικασίας επεξεργασίας είναι ένα από το περιεχόμενο του σχεδίου τεχνολογίας επεξεργασίας αριθμητικού ελέγχου, και είναι επίσης μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και να εκτελεσθεί από το χειριστή. Είναι μια συγκεκριμένη περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας. Ο σκοπός είναι να αφεθεί ο χειριστής να διευκρινίσει το περιεχόμενο της διαδικασίας, της μεθόδου στερέωσης και προσδιορισμού θέσης, και κάθε επεξεργασίας που το εργαλείο που επιλέγεται από το πρόγραμμα πρέπει να σημειωθεί για τα ζητήματα. 2) Στον κατάλογο προγράμματος επεξεργασίας, πρέπει να περιλάβει: αρχείο σχεδιασμού και προγραμματισμού - ονομάστε, όνομα κομματιών προς κατεργασία, σκίτσο στερέωσης, όνομα προγράμματος, εργαλείο που χρησιμοποιούνται σε κάθε πρόγραμμα, μέγιστο τέμνον βάθος, φύση επεξεργασίας (όπως το χοντροδούλεμα ή η λήξη), θεωρητικός χρόνος επεξεργασίας, κ.λπ.

 

9. Q: Ποιες προετοιμασίες θα έπρεπε να γίνει πριν από τον προγραμματισμό NC; Απάντηση: Μετά από να καθορίσετε την τεχνολογία επεξεργασίας, πρέπει να καταλάβετε πρίν προγραμματίζετε: 1. Η μέθοδος στερέωσης κομματιών προς κατεργασία 2. Το μέγεθος του κομματιού προς κατεργασία κενός-στη διαταγή να καθοριστεί η σειρά επεξεργασίας ή εάν η πολλαπλάσια στερέωση απαιτείται 3. Το υλικό του κομματιού προς κατεργασία -Προκειμένου να επιλεχτεί ποιο εργαλείο να χρησιμοποιήσει για την επεξεργασία 4. Αυτό που είναι τα εργαλεία απόθεμα-αποφύγετε μέσα το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας επειδή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο εργαλείο. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, μπορείτε να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων.

 

10. Q: Ποιες είναι οι αρχές για το ύψος ασφάλειας στον προγραμματισμό; Απάντηση: Η αρχή το ύψος ασφάλειας: γενικά υψηλότερος από την υψηλότερη επιφάνεια του νησιού. Ή να θέσει προγραμματισμένο το στο σημείο μηδέν στην υψηλότερη επιφάνεια, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος το μαχαίρι στο μέγιστο βαθμό.

 

11. Ερώτηση: Αφότου συντάσσεται η πορεία εργαλείων, γιατί είναι απαραίτητη μετα-διαδικασία; Απάντηση: Επειδή ο κώδικας διευθύνσεων και το σχήμα προγράμματος NC που αναγνωρίζεται πρόγραμμα από τις διαφορετικές εργαλειομηχανές είναι διαφορετικοί, το σωστό σχήμα μετα-επεξεργασίας πρέπει να επιλεχτεί για την εργαλειομηχανή που χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει ότι το συνταγμένο μπορεί να τρέξει.

 

12. Q: Τι είναι επικοινωνία DNC; Απάντηση: Υπάρχουν δύο τρόποι της παράδοσης προγράμματος: CNC και DNC. CNC σημαίνει ότι το πρόγραμμα παραδίδεται στη μνήμη της εργαλειομηχανής μέσω των μέσων μέσων (όπως η δισκέτα, ο αναγνώστης ταινιών, η γραμμή επικοινωνίας, κ.λπ.) για την αποθήκευση, και το πρόγραμμα καλείται από τη μνήμη κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Για την επεξεργασία. Επειδή η ικανότητα μνήμης περιορίζεται από το μέγεθος, όταν το πρόγραμμα είναι μεγάλο, η μέθοδος DNC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία. Επειδή η εργαλειομηχανή διαβάζει άμεσα το πρόγραμμα από τον υπολογιστή ελέγχου κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας DNC (δηλαδή γίνεται στέλνοντας), δεν επηρεάζεται από τη μνήμη capacity Limited από το μέγεθος.