Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Διάγνωση ελαττωμάτων και επισκευή CNC που επεξεργάζεται τη θήκη εργαλείων 5 στη μηχανή προβλήματα πυρήνων

Διάγνωση ελαττωμάτων και επισκευή CNC που επεξεργάζεται τη θήκη εργαλείων 5 στη μηχανή προβλήματα πυρήνων

January 28, 2021

Η CNC θέση εργαλείων είναι η πιό κοινή βοηθητική συσκευή του CNC τόρνου. Επιτρέπει στο CNC τόρνο για να ολοκληρώσει διάφορες ή ακόμα και όλες διαδικασίες επεξεργασίας σε μια στερέωση του κομματιού προς κατεργασία, ώστε να ο βοηθητικός χρόνος της επεξεργασίας και να μειωθεί ο αριθμός εγκατάστασης του κομματιού προς κατεργασία κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας που τα λάθη προκαλούμενα με αυτόν τον τρόπο βελτιώνουν την αποδοτικότητα κατεργασίας και κατεργασία της ακρίβειας της εργαλειομηχανής. Οι μηχανικοί φραγμών επισκευής έχουν πολλά έτη εμπειρίας συντήρησης για να μοιραστούν με σας τη διάγνωση ελαττωμάτων και τη συντήρηση της θήκης εργαλείων.

 

1.The το υπόλοιπο εργαλείων δεν θα αρχίσει

 

2.Mechanical λόγοι

Φορτώστε εκ των προτέρων της θέσης εργαλείων είναι πάρα πολύ μεγάλος. Όταν το τέλος του σκουληκιού παρεμβάλλεται με ένα γαλλικό κλειδί για να περιστραφεί, δεν είναι εύκολο να περιστραφεί, αλλά μπορεί να περιστραφεί όταν πιέζεται, αλλά η θήκη εργαλείων δεν μπορεί ακόμα να αρχίσει μετά από την επόμενη στερέωση. Όταν αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται, μπορεί να καθοριστεί ότι ο λόγος για τον οποίο η θέση εργαλείων δεν μπορεί να αρχίσει είναι ότι η δύναμη προ-σκλήρυνσης είναι πάρα πολύ μεγάλη, το οποίο μπορεί να αποβληθεί με τη ρύθμιση του ρεύματος στερέωσης της μετα μηχανής μικρών εργαλείων.

 

Ο εσωτερικός μηχανισμός του ραφιού είναι κολλημένος. Όταν το σκουλήκι περιστρέφεται από το τέλος του σκουληκιού, δεν μπορεί να περιστραφεί στη δεξιόστροφη κατεύθυνση. Ο λόγος είναι ότι η μηχανή είναι κολλημένη. Καταρχάς, έλεγχος εάν η συσκευή στερέωσης είναι στο αυλάκι του αναστολέα ενάντια στην τοποθετώντας καρφίτσα. Εάν είναι, πρέπει να περιστραφείτε τον αναστολέα και την τρύπα καρφιτσών σύνδεσης βιδών από μια επαν-διάτρηση γωνίας και να συνδέσετε δεύτερον, ελέγξτε εάν το καρύδι αξόνων είναι κλειδωμένο, όπως το καρύδι είναι κλειδωμένος και πρέπει να αναδιαρρυθμιστεί πάλι, λόγω της φτωχής λίπανσης, τα περιστρεφόμενα μέρη πρέπει να αλεστούν στο θάνατο. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να αποσυντεθεί για να παρατηρήσει την πραγματική κατάσταση και να λαδωθεί.

 

Η δύναμη δεν συνδέεται και η μηχανή δεν περιστρέφεται. Ελέγξτε εάν η θρυαλλίδα είναι άθικτη, εάν ο διακόπτης δύναμης συνδέεται καλά, εάν η θέση διακοπτών είναι σωστή, και εάν η αξία τάσης είναι μέσα στη διευκρινισμένη σειρά κατά τη μέτρηση της τάσης με ένα πολύμετρο. Μπορεί να αποβληθεί μέσω των αντίστοιχων μέτρων όπως η αντικατάσταση της θρυαλλίδας, η ρύθμιση της θέσης διακοπτών, και η παραγωγή της συνδεδεμένης επαφής μερών καλά. Επιπλέον, οι λόγοι για τη διακοπή ρεύματος μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως σπάσιμο καλωδίων μεταξύ της θέσης εργαλείων και του ελεγκτή, εσωτερική αποσύνδεση της θέσης εργαλείων, αλλαγή της θέσης του τύπου βούρτσας στοιχείου αιθουσών και αποτυχία κανονικού διακοπτόμενα.

 

Το κινούμενο εργαλείο είναι κανονικό, και ο έλεγχος μηχανών δεν αλλάζει το εργαλείο. Το καλώδιο μολύβδου της μηχανής σχαρών και του ελεγκτή θηκών εργαλείων, η I/O διεπαφή υπολογιστών και το σήμα απάντησης θηκών εργαλείων σε ισχύ πρέπει να ελεγχθούν. Στο διάγραμμα σκαλών, το μπροστινό σήμα παραγωγής Y0.0 και το αντίστροφο σήμα παραγωγής Y0.1 είναι παραγωγή σε ένα χαμηλό επίπεδο όταν εισάγεται ένα σήμα, το οποίο αναγκάζει τον αντίστοιχο ηλεκτρονόμο για να μην έχει καμία παραγωγή.

 

Το στοιχείο αιθουσών αυτής της θέσης εργαλείων είναι χαλασμένο. Επιβεβαιώστε ποια θέση εργαλείων αναγκάζει τη θέση εργαλείων για να περιστραφεί συνεχώς, εισάγει μια εντολή στο σύστημα για να περιστραφεί τη θέση εργαλείων, και να χρησιμοποιήσει ένα πολύμετρο για να μετρήσει εάν υπάρχει μια αλλαγή τάσης μεταξύ της επαφής σημάτων της θέσης εργαλείων και της επαφής 24V. Εάν δεν υπάρχει καμία αλλαγή, μπορεί να κριθεί ότι το στοιχείο αιθουσών της θέσης εργαλείων είναι χαλασμένο, αντικαθιστά ακριβώς το στέλνοντας πιάτο ή το στοιχείο αιθουσών.

 

Η γραμμή σημάτων θέσης εργαλείων είναι σπασμένη, αναγκάζοντας το σύστημα για να αποτύχει να ανιχνεύσει το σήμα θέσης εργαλείων. Ελέγξτε εάν η σύνδεση μεταξύ του σήματος θέσης εργαλείων και του συστήματος είναι ανοικτή, και το συνδέστε σωστά.

 

Υπάρχει ένα πρόβλημα με το σήμα θέσης εργαλείων του συστήματος που λαμβάνει το κύκλωμα. Αντικαταστήστε τον κύριο πίνακα όταν επιβεβαιώνεται ότι το στοιχείο αιθουσών της θέσης εργαλείων είναι εντάξει και η σύνδεση μεταξύ του σήματος θέσης εργαλείων και του συστήματος είναι εντάξει.