Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

cnc γυρίζοντας μέρη

σημαίνει ότι η κατεργασία τόρνου είναι μέρος της κατεργασίας. Η επεξεργασία τόρνου χρησιμοποιεί κυρίως ένα εργαλείο στροφής για να γυρίσει ένα περιστρεφόμενο κομμάτι προς κατεργασία.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας cnc γυρίζοντας μέρη Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - cnc γυρίζοντας μέρη

cnc γυρίζοντας μέρη

Η στροφή σημαίνει ότι η κατεργασία τόρνου είναι μέρος της κατεργασίας. Η επεξεργασία τόρνου χρησιμοποιεί κυρίως ένα εργαλείο στροφής για να γυρίσει ένα περιστρεφόμενο κομμάτι προς κατεργασία. Οι τόρνοι χρησιμοποιούνται κυρίως για την κατεργασία των άξονων, των δίσκων, των μανικιών και άλλων κομματιών προς κατεργασία με τις περιστρεφόμενες επιφάνειες. Είναι οι ευρύτατα χρησιμοποιημένες εργαλειομηχανές στα κατασκευαστικές μηχανημάτων, αεροδιαστημικές, αυτοκίνητες μέρη και τις εγκαταστάσεις επισκευής. Η στροφή είναι μια μέθοδος ένα κομμάτι προς κατεργασία σε έναν τόρνο με την περιστροφή του κομματιού προς κατεργασία σχετικά με το εργαλείο. Η τέμνουσα ενέργεια παρέχεται κυρίως με τη στροφή, το κομμάτι προς κατεργασία παρά το εργαλείο. Η στροφή είναι η πιό βασική και κοινή τέμνουσα μέθοδος, η οποία καταλαμβάνει μια πολύ σημαντική θέση στην παραγωγή. Η στροφή είναι κατάλληλη για τις επιφάνειες. Τα περισσότερα από τα κομμάτια προς κατεργασία με τη στροφή των επιφανειών μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με τη στροφή των μεθόδων, όπως οι εσωτερικές και εξωτερικές κυλινδρικές επιφάνειες, οι εσωτερικές και εξωτερικές κωνικές επιφάνειες, τα πρόσωπα τελών, τα αυλάκια, τα νήματα και οι περιστροφικές διαμορφώνοντας επιφάνειες. Τα εργαλεία χρησιμοποιούμενα γυρίζουν κυρίως τα εργαλεία. Όλα τα εργαλεία στροφής που χρησιμοποιούνται από YIJIN εισάγονται από την Ελβετία. Αυτό μπορεί πολύ να αυξήσει την αποδοτικότητα και να μειώσει τις δαπάνες πελατών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας. Με την αποδοτική εργασία, την ακριβείς τεχνολογία και τις χαμηλές τιμές, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των σφαιρικών πελατών και μπορεί επίσης να βελτιώσει τη διαδικασία επεξεργασίας.

Στην ακρίβεια, οι δυσλειτουργίες μειώνονται. Η αριθμητικά ελεγχόμενη εργαλειομηχανή είναι μια σύντμηση ψηφιακά - ελεγχόμενη εργαλειομηχανή, η οποία είναι μια αυτόματη εργαλειομηχανή που εξοπλίζεται με ένα σύστημα ελέγχου προγράμματος. Το σύστημα ελέγχου μπορεί λογικά να επεξεργαστεί και να αποκωδικοποιήσει ένα πρόγραμμα που διευκρινίζεται από έναν κώδικα ελέγχου ή άλλες συμβολικές οδηγίες, με αυτόν τον τρόπο αναγκάζοντας τη μηχανή για να ενεργοποιήσει και να επεξεργαστεί τα μέρη.

Έναντι των συνηθισμένων εργαλειομηχανών, CNC οι εργαλειομηχανές έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή ακρίβεια επεξεργασίας και σταθερή ποιότητα επεξεργασίας
  • Ο πολυ-ισότιμος σύνδεσμος μπορεί να εκτελεσθεί, και τα μέρη με τις σύνθετες μορφές μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία
  • Όταν τα μέρη επεξεργασίας αλλάζουν, γενικά μόνο το πρόγραμμα NC πρέπει να αλλαχτεί, το οποίο μπορεί να κερδίσει χρόνο προετοιμασιών παραγωγής
  • Η ίδια η εργαλειομηχανή έχει τη υψηλή ακρίβεια και την ακαμψία. Μπορεί να επιλέξει το ευνοϊκό ποσό επεξεργασίας και την υψηλή παραγωγικότητα (γενικά 3 ~ 5 φορές των συνηθισμένων εργαλειομηχανών)
  • Ο υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης εργαλειομηχανών μπορεί να μειώσει την ένταση εργασίας
  • Υψηλότερες απαιτήσεις για τους χειριστές και υψηλότερες τεχνικές απαιτήσεις για το προσωπικό συντήρησης.

Το υλικό Yijin περιγράφει όλα τα πλεονεκτήματα ανωτέρω. Το τεχνικό προσωπικό Yijin Hardware Company εφαρμόζει αυστηρά το ISO: τα πρότυπα 9001, και εκπαιδεύουν περιοδικά και βελτιώνουν το τεχνικό προσωπικό Ε&Α εφαρμοσμένης μηχανικής, έτσι ώστε η ποιότητα και η μεγάλης ακρίβειας τεχνολογία του υλικού Yijin ξεπερνούν άλλη βιομηχανία υλικού. , έχουμε κατασκευάσει πολλά μεγάλης ακρίβειας μέρη για όλες τις κοινωνικές τάξεις σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα CNC μέρη τόρνου που θέλετε για την επιχείρησή σας. Μας ελάτε σε επαφή με για να βεβαιώσετε τον επαγγελματισμό και τη υψηλή ακρίβεια μας. Είμαστε ευτυχείς να έρθουμε σε επαφή με εσείς εργαζόμαστε μαζί κρατώντας τον προϋπολογισμό σας μέσα στον έλεγχο.

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ μας στείλετε τις απαιτήσεις και τα σχέδιά σας σε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: το info@yijinsolution.com

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.