Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Yijin Hardware Co., Ltd. 86--075523502273 information@yijinsolution.com

CNC μέρη άλεσης

Η άλεση επεξεργασίας άλεσης πρόκειται να καθορίσει το κενό και να χρησιμοποιήσει έναν κόπτη μεγάλης περιστρεφόμενο άλεσης κόβω στο κενό για να αποκόψει τις απαραίτητα μορφές και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας CNC μέρη άλεσης Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - CNC μέρη άλεσης

CNC μέρη άλεσης

Η άλεση επεξεργασίας άλεσης πρόκειται να καθορίσει το κενό και να χρησιμοποιήσει έναν κόπτη μεγάλης περιστρεφόμενο άλεσης κόβω στο κενό για να αποκόψει τις απαραίτητα μορφές και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Η παραδοσιακή άλεση χρησιμοποιείται συχνότερα για τις απλά μορφές/τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως τα περιγράμματα και τα αυλάκια. CNC οι μηχανές άλεσης μπορούν να επεξεργαστούν τις σύνθετα μορφές και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Το αλέθοντας και τρυπώντας επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο μπορεί να εκτελέσει την τριαξωνικός ή multi-axis αλέθοντας και τρυπώντας επεξεργασία για την επεξεργασία, τις φόρμες, τα εργαλεία επιθεώρησης, τα εργαλεία ροδών, τις με λεπτούς τοίχους σύνθετες κυρτές επιφάνειες, τις τεχνητές προσθέσεις, τις λεπίδες, κ.λπ. Κατά επιλογή του περιεχομένου της επεξεργασίας άλεσης NC, την πλεονεκτήματα και οι βασικές λειτουργίες των μηχανών άλεσης NC πρέπει να παρουσιαστούν στο πλήρες παιχνίδι. CNC πέντε-άξονα η κατεργασία είναι ένας τύπος άλεσης. Το υλικό Yijin έχει αγοράσει τέτοιο μεγάλης ακρίβειας εξοπλισμό από τη Γερμανία. CNC πέντε-άξονα οι εργαλειομηχανές είναι υψηλή τεχνολογία, μεγάλης ακρίβειας μηχανές που χρησιμοποιούνται ειδικά για να επεξεργαστούν τις σύνθετες κυρτές επιφάνειες. Αυτό το σύστημα εργαλειομηχανών έχει μια σημαντική επιρροή στην αεροπορία, το αεροδιάστημα, στρατιωτικός, τη επιστημονική έρευνα, τον εξοπλισμό ακρίβειας, το μεγάλης ακρίβειας ιατρικό εξοπλισμό και άλλες βιομηχανίες μιας χώρας. Το Yjin έχει τέτοιο μεγάλης ακρίβειας εξοπλισμό, και παρέχει την επαγγελματική υποστήριξη για την επιδίωξη επιχειρήσεων και κυβερνητικών πρακτορείων υψηλή - ποιότητα και τις υψηλές απαιτήσεις σε όλο τον κόσμο. Ο πέντε-άξονας CNC περιλαμβάνει το λίκνο, κάθετος, οριζόντιος, πίνακας NC + συντάσσοντας ευρετήριο κεφάλι NC, πίνακας NC + άξονας 90 ° Β, πίνακας NC + άξονας 45 ° Β, πίνακας NC + άξονας Α, άξονας δύο άξονα NC και ούτω καθεξής.

 

 

(1) διπλό κεφάλι ταλάντευσης (+ Α, + Γ)

(2) επικεφαλής τύπος ταλάντευσης τύπων εμβύθισης (+ Β, + κόπτης Γ)

(3) διπλός τύπος περιστροφικών πλακών (πάγκος εργασίας NC)

(4) επιρρεπής πάγκος εργασίας τύπων (+ Β, + CNC πάγκος εργασίας)

(5) ένα εκκρεμές και μια μορφή περιστροφής (+ πάγκος εργασίας Α, NC)

 
 

Οι έμπειροι τεχνικοί χειριστές του Yijin μπορούν skillfully να χρησιμοποιήσουν και τους πέντε άξονες για να επιτύχουν τα εξαιρετικά σύνθετα γεωμετρικά διαμορφωμένα μέρη και τα συστατικά που απαιτούνται από τη σφαιρική βιομηχανία υψηλών σημείων με την υψηλή ακρίβεια και το θαυμάσιο τεχνικό επίπεδο. Η χρήση καθιστά τη στερέωση του κομματιού προς κατεργασία εύκολη. Κανένας ειδικός σφιγκτήρας δεν απαιτείται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, η οποία μειώνει το κόστος των σφιγκτηρών, αποφεύγει τις πολλαπλάσιες στερεώσεις, και βελτιώνει την ακρίβεια επεξεργασίας φορμών. Η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας πέντε-άξονα για να επεξεργαστεί τη φόρμα μπορεί να μειώσει τον αριθμό κοu'φωμάτων. Επιπλέον, η εργαλειομηχανή συνδέσμων 5 άξονα μπορεί να σώσει πολλά ειδικά εργαλεία στην επεξεργασία, έτσι το κόστος εργαλείων μειώνεται. Η κατεργασία πέντε-άξονα χρησιμοποιείται σε πολλές απαιτητικές βιομηχανίες για να παραγάγει τα μέρη ακρίβειας με το γρήγορο χρόνο κατασκευής και την επαναλαμβανόμενη ακρίβεια. Το υλικό YIJIN είναι πρόθυμο να παρέχει το μεγάλης ακρίβειας επαγγελματικό πέντε-άξονα CNC επεξεργαμένος τις υπηρεσίες στη μηχανή για τη βιομηχανία σας, που περιμένει την επαφή σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ μας στείλετε τις απαιτήσεις και τα σχέδιά σας σε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: το info@yijinsolution.com

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.